Τελικός Champions League: Σε ποιο κανάλι θα δούμε live το Τότεναμ - Λίβερπουλ

Τελικός Champions League: Σε ποιο Τελικός Champions League: Σε ποιο

Τελικός Champions League: Σήμερα (1/6) στις 22:00 θα αναμετρηθούν η Τότεναμ με την Λίβερπουλ. 

Η ευρωπαϊκή σεζόν στο ποδόσφαιρο ολοκληρώνεται σήμερα, όταν Τότεναμ και Λίβερπουλ θα διεκδικήσουν (22:00) στο Estadio Metropolitano της Μαδρίτης, το Champions League.

Οι «κόκκινοι» θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το τρόπαιο για έκτη φορά στην Ιστορία τους, έχοντας χάσει στους τρεις από τους πέντε τελικούς που έχουν παίξει, ενώ η Τότεναμ κάνει το ντεμπούτο της στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτός θα είναι ο τρίτος μεταξύ τους αγώνας σε ευρωπαϊκη διοργάνωση, με τις δύο φιναλίστ να κερδίζουν από ένα παιχνίδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA 1972/73 και τους «κόκκινους» να προχωρούν με καλύτερο συντελεστή τερμάτων. (1-0 και 1-2).

Ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από την ERT Sports HD, το Cosmote Sports1 HD και στον κανάλι της COSMOTE TV στο Youtube. 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.