Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Τέσσερα άτομα κατονομάζει στο σημείωμά του ο 87χρονος

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Αυτοκτονία στην Καλογρέζα:

Νέα στοιχεία για την αυτοκτονία του 87χρονου που αυτοκτόνησε στην Καλογρέζα. Τα 4 άτομα που κατονομάζει στο σημείωμά του.

Στο σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας περιγράφει πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του και πόσο πιο αβάσταχτη έγινε όταν κέρδισε – όπως ισχυρίζεται – σε τυχερό παιχνίδι 1.000.000 ευρώ το οποίο όπως γράφει του τα έκλεψαν. «Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί, δεν έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε.

Εχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αληθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει ενώ στις επόμενες γραμμές καταλήγει «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

Ο συνταξιούχος, ο οποίος υπήρξε βιοτέχνης αλλά έχασε τα πάντα καθώς και οδηγός ταξί, στο σημείωμα που άφησε λίγο πριν αυτοκτονήσει, κατηγορεί τη δεύτερη σύζυγό τουκαθώς και συγγενείς της, αποκαλώντας τους «δολοφόνους», ότι του έκλεψαν ένα δελτίο του ΠΡΟΤΟ& που είχε κερδίσει ένα εκατομμύριο ευρώ και ότι ήθελαν να τον διώξουν από το σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας βρέθηκε χθες κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.