ΕΣΠΑ παιδικοί σταθμοί 2019-2020: Από τις 7 Ιουνίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τις εγγραφές

ΕΣΠΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ παιδικοί σταθμοί

ΕΣΠΑ Παιδικοί σταθμοί 2019 - 2020: Από τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς θα μπουν περίπου 150.000 παιδιά.

Ανοίγει το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» για την περίοδο 2019-2020. Για το θέμα μίλησαν σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου. Η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους γονείς θα ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου.

Όσον αφορά τα voucher, φέτος θα γίνει μια κατανομή και μέχρι 15 Ιουλίου θα δοθούν όλα για να γνωρίζουν νωρίτερα οι γονείς που μπαίνουν τα παιδιά τους. Ουσιαστικά θα διατεθούν 270 εκατ. ευρώ για την ένταξη όλων των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια. Εκτιμάται ότι θα μπουν περίπου 150.000 παιδιά την περίοδο 2019-2020.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.