25η Μαρτίου: Μεγαλειώδης στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας (pic)

25η Μαρτίου: Μεγαλειώδης 25η Μαρτίου: Μεγαλειώδης

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έφτασε πρώτη στην πλατεία Συντάγματος, δίνοντας το ρυθμό στα αγήματα. Την παρέλαση άνοιξαν οι ανάπηροι πολέμου και οι αδελφές νοσοκόμοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Προηγουμένως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, έγινε ανάκρουση εμβατηρίου και του Εθνικού Ύμνου και στη συνέχεια επιθεώρησε το τιμητικό άγημα των τριών Όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων.

parelasi518

Ακολούθως ο κ. Παυλόπουλος χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους της πολιτικής, θρησκευτικής, δικαστικής και στρατιωτικής ηγεσία της χώρας.

Η παρέλαση έγινε υπό υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Από το πρωί είναι επί ποδός στην Αθήνα 1.600 αστυνομικοί, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο επεισοδίων στο Σύνταγμα.

parelasi531

Οι φετινοί εορτασμοί ξεκίνησαν όπως κάθε χρόνο με τη δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών υπό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας. Κατά την έλευση του κ. Παυλόπουλου στην Μητρόπολη ένας άνδρας επιχείρησε να του επιτεθεί, όμως, με την άμεση επέμβαση της αστυνομίας αποφεύχθηκε το επεισόδιο.

parelasi521

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.