Προφυλακιστέος ο δολοφόνος που μαχαίρωσε την πρώην κουνιάδα του- «Θα πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα»(φωτο)

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος Προφυλακιστέος ο δολοφόνος

Προφυλακίστηκε ο 60χρονος για την άγρια δολοφονία της 53χρονης πρώην κουνιάδας του στην Κρήτη.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και από πλαϊνή πόρτα οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο 60χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη.

Στο δικαστικό μέγαρο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, που αποδοκίμαζε τον 60χρονο, φωνάζοντας: "φονιά θα το πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα".

Η προφυλάκιση του 60χρονου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία μαχαιριού, ήταν μονόδρομος, αφού ομολόγησε την πράξη του.

"Είναι μετανιωμένος, είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Ζήτησε συγνώμη αλλά ξέρει ότι δεν έχει κανένα νόημα. Κόλλησε το μυαλό του και δεν μπορεί να δώσει λογική εξήγηση. Δεν θυμάται τι έκανε και πόσες μαχαιριές τηςκατάφερε...Αφορμή ήταν η απομάκρυνση από το σπίτι" δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Νίκος Φανταουτσακης, ο οποίος εκτιμά ότι τα αιτία είναι βαθύτερα.

53xronos 2

53xronos 1

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα που προκάλεσε σάλο στο πανελλήνιο, σημειώθηκε με αφορμή την απόφαση της ανιψιάς του και κόρης του θύματος να πάψει να τον φιλοξενεί στο σπίτι της, όπου εκείνος διέμενε τα τελευταία τρία χρόνια.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.