Ο «Ζορμπάς» έφτασε Καλαμάτα - Τεράστια κύματα (vid)

Ο «Ζορμπάς» έφτασε Ο «Ζορμπάς» έφτασε

Την νοτιοδυτική Πελοπόννησο πλήττει ο κυκλώνας Ζορμπάς από τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τα περισσότερα προβλήματα να υπάρχουν στην Φοινικούντα και τις γύρω περιοχές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Θάρρος», στην παραλία της Καλαμάτας τα κύματα έχουν ανέβει και στη Ναυαρίνου και ήδη πολλά τραπεζοκαθίσματα και ομπρέλες έχουν παρασυρθεί.

Σύμφωνα με μετεωρολογικές προβλέψεις, στο Μεσσηνιακό Κόλπο θα πνέουν σταδιακά Α-ΝΑ, Α, Β-ΒΑ, Β-ΒΔ άνεμοι με ριπές που θα ξεπερνούν τα 8 μποφόρ, με αποτέλεσμα την πρόκληση ισχυρού κυματισμού στα ανοιχτά του Κόλπου και στα παράλια που θα δέχονται τους παραπάνω ανέμους.

Δεδομένης της πρόγνωσης για μεσογειακό κυκλώνα στην περιοχή, συνήλθε εκτάκτως χθες το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Καλαμάτας, ώστε να είναι έτοιμες οι υπηρεσίες του να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που θα προκληθούν από το πέρασμά του.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.