Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Ενώπιον του ανακριτή Ενώπιον του ανακριτή

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα, στις 10 το πρωί, ο κοσμηματοπώλης, που εμπλέκεται στην επίθεση κατά του Ζακ Κωστόπουλου, έξω από το μαγαζί του στην Ομόνοια.

Ο κοσμηματοπώλης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στις 10 το πρωί, ενώ αρνείται πως οι πράξεις του οδήγησαν στον θάνατο τον νεαρό ακτιβιστή.

Ενώπιον της ανακρίτριας εμφανίστηκε η συνήγορος της οικογένειας του θύματος, η οποία ζήτησε να συγκεντρωθεί όλο το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων στην περιοχή προκειμένου να σχηματιστεί πλήρης εικόνα για τη διαδρομή του θύματος μέχρι το κοσμηματοπωλείο. Επίσης ζητήθηκε και το υλικό από την κάμερα του κοσμηματοπωλείου.

Παράλληλα καταθέτουν δυο αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας βρισκόταν επι τόπου από την αρχή και περιγράφει, σύμφωνα με πληροφορίες, τι συνέβη και ο δεύτερος, ο οποιος βρέθηκε στο σημείο αργότερα περιγράφει ποιες ήταν οι ενέργειες των αστυνομικών και του ΕΚΑΒ.

Τη Δευτέρα οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογρηάς και Σουλτάνα Μαριανού από το Δημόσιο και ο Σ. Τσαντίρης που ορίσθηκε ως πραγματογνώμονας από την οικογένεια του 33χρονου πραγματοποίησαν νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου άνδρα, όμως, όπως ανακοίνωσαν, «η αιτία θανάτου του είναι απροσδιόριστη».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.