«Ήταν η κακή στιγμή» λέει ο πατέρας του 6χρονου που κατανάλωσε το κρασί

«Ήταν η κακή στιγμή» λέει ο «Ήταν η κακή στιγμή» λέει ο

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται στην Εντατική Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου το 6χρονο αγόρι που νοσηλεύεται μετά από κατανάλωση κρασιού.

«Ήταν κακή στιγμή. Πού να ρίξεις τις ευθύνες. Η μητέρα του σιδέρωνε στο διπλανό δωμάτιο, εγώ έλειπα στην δουλειά, παιδί είναι και έγινε το κακό» περιέγραψε ο πατέρας του από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται και προσέθεσε: «Οι γιατροί μας είπαν ότι η κατάσταση του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Αποφύγαμε την επέμβαση».

Eπιστρέφοντας στο σπίτι από τη δουλειά, ο σύζυγος ενημερώθηκε από τη γυναίκα του ότι το αγοράκι τους δεν αισθανόταν καλά και ζαλιζόταν. «Δεν πρόλαβε να με ενημερώσει και το παιδί άρχισε να κάνει εμετούς. Του έπλυνα το πρόσωπο αλλά συνέχισε να κάνει εμετούς. Το έτρεξα στο Κέντρο Υγείας και του έκαναν ορό. Το παιδί συνήλθε και μάλιστα μου είπε: «μπαμπά πότε θα φύγουμε; Πεινάω!» Μισή ώρα αργότερα όμως η κατάσταση του επιδεινώθηκε και διακομίστηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Μεγάλη είναι η αγωνία και της μητέρας, η οποία περιέγραψε: «πήρα το παιδί από το σχολείο και γυρίσαμε στο σπίτι. Δεν ήθελε να φάει εκείνη την ώρα. Έβλεπε παιδικά και εγώ πήγα να σιδερώσω στο διπλανό δωμάτιο. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να του βάλω φαγητό επειδή είχε πεινάσει. Έφαγε και παρέμεινε στην κουζίνα, βλέποντας παιδικά. Εγώ συνέχισα τις δουλειές μου στο διπλανό δωμάτιο. Λίγο αργότερα ήρθε και μου είπε: μαμά δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι».

Το αγκάλιασα και μύρισα αλκοόλ. Είχε ανοίξει το ψυγείο και είχε πιει το κρασί. Υπολογίζω δύο ποτηράκια γιατί δεν είχε μέσα πολύ. Ίσως το μπέρδεψε με νερό; Δεν ξέρω πώς έγινε. Το έβαλα να ξαπλώσει και μετά ήρθε ο πατέρας του»

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.