Συλλήψεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συλλήψεις στο αεροδρόμιο Συλλήψεις στο αεροδρόμιο

Έξι αλλοδαποί συνελήφθησαν για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με προορισμό Γερμανία.

Πρόκειται για πέντε άνδρες από 21 έως 37 ετών και μία γυναίκα 29 ετών (τρεις υπήκοοι Αφγανιστάν, δύο υπήκοοι Ιράκ, και ένας υπήκοος Ιράν) που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς στο «Ν. Καζαντζάκης», όταν η 29χρονη, συνοδεύοντας τα δύο ανήλικα παιδιά της, υπέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αυστρίας.

Οι πέντε άνδρες αλλοδαποί υπέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Κορέας, Βελγίου και Αλβανίας, προκειμένου να ταξιδέψουν με προορισμό τη Γερμανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες βρίσκονται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.