Αφιερωμένο σ΄όλους τους μπαμπάδες και τις κόρες...

Εάν είστε μπαμπάς και έχετε κόρη ή είστε εσείς εκείνη η κόρη, τότε σας προειδοποιούμε: τα παρακάτω σκίτσα θα σας κάνουν να κλάψετε.

Δείτε παρά κάτω μερικές αξιολάτρευτες εικόνες που μας θυμίζουν την αληθινή δύναμη του μπαμπά μας, στο πόσο καλός, προσεκτικός και ευγενικός είναι με την πριγκίπισσα του.

Η σχέση πατέρα και κόρης είναι πραγματικά ξεχωριστή και για αυτό η Snezhana Soosh θέλησε να την τιμήσει με μία υπέροχη σειρά από ζωγραφιές με νερομπογιά. Ευτυχώς για εμάς και για όλους τους μπαμπάδες του κόσμου, μοιράστηκε τη δουλειά της στο Instagram.

Ένας πατέρας βρίσκεται πάντα δίπλα στην κόρη του, από όταν είναι μωρό μέχρι και που θα γίνει γυναίκα. Την προστατεύει, την καθοδηγεί, παίζει μαζί της και κάνει χώρο για αυτήν και μόνο για αυτήν.

Είναι ο ήρωας της, το πρότυπό της, εκείνος που θα διώξει τους μπαμπούλες κάτω από το κρεβάτι της και από τους εφιάλτες της, εκείνος που θα της μάθει τον κόσμο.

Και φυσικά, είναι εκείνος που τη στιγμή που το μυαλό του είναι γεμάτο προβλήματα, αριθμούς και άγχη, θα τα ξεχάσει όλα με ένα της χαμόγελο και ένα «μπαμπάκα».

  Ο μπαμπάς είναι έτοιμος να μας προστατέψει από οτιδήποτε – από το πειραχτήρι στο σχολείο μέχρι τα τέρατα κάτω από το κρεβάτι μας Ο μπαμπάς δεν φοβάται να κάνει  τα πιο απίθανα πράγματα όπως να φτιάξει την κοτσίδα μας Όταν είσαι με τον μπαμπά σου νομίζεις ότι βρίσκεσαι στην κορυφή του κόσμου

Είναι τόσο ζεστός και αναπαυτικός Ένας μεγάλος μπαμπάς μπορεί να γίνει μικρός για το χατίρι της αγαπημένης κόρης του