Ένα υπέροχο καλοκαίρι με Messinian Spa

Αυτό το καλοκαίρι δώσε ιδιαίτερη φροντίδα στο δέρμα σου με τα αντηλιακά και καλοκαιρινά προϊόντα των ελληνικών φυσικών καλλυντικών Messinian Spa!

Αντηλιακές κρέμες προσώπου ελαφριάς υφής Messinian Spa, 30 και 50 SPF, θα σου δώσουν υψηλή προστασία, ματ αποτέλεσμα και βελούδινη υφή χάρη σε ένα καινοτόμο μείγμα που μειώνει τη λιπαρή και γυαλιστερή εμφάνιση του δέρματος.

Αντηλιακά προσώπου & σώματος για γυναίκες και άντρες με δείκτη προστασίας SPF 15, 30 και 50, που όχι μόνο σε προστατεύουν από τον ήλιο, αλλά παράλληλα σε ενυδατώνουν, όσο εσύ μαυρίζεις.

Με βασικά συστατικά το γιαούρτι, το καρύδι και το καρότο και με υπέροχο, γλυκό άρωμα που θα κάνει το καλοκαίρι σου ξεχωριστό!

Για μετά τον ήλιο, χρησιμοποιείσαι το δροσιστικό τζελ After Burn με μέντα & αλόη για τη θρέψη της επιδερμίδας.

Μην ξεχάσεις να προμηθευτείς και τα καλοκαιρινά προϊόντα περιποίησης για την τέλεια ενυδάτωση!

Όπως τα αναζωογονητικά body yogurt Κάνναβη & Καρύδα και Γιαούρτι & Αλόη, το Bronze Shimmering Dry Oil για λαμπερή μπρονζέ επιδερμίδα, το  hair & body mist Καρύδα - Ηλιοτρόπιο – Βανίλια που διαθέτει ένα ακαταμάχητα γλυκό και φρουτώδες άρωμα, και τέλος, το βιολογικό παρθένο έλαιο καρύδας, 100% καθαρό & μη επεξεργασμένο, πολλαπλών χρήσεων.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

ΧΩΡΙΣ PARABENS

ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΖΩΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.