Ο Δον Κιχώτης από τις Εκδόσεις Μίνωας!

Στη σειρά «Κλασικοί θησαυροί» κυκλοφορεί ακόμα μια εξαιρετική διασκευή από τη Μαρία Δασκαλάκη.

Ο Δον Κιχώτης, το σημαντικότερο έργο του Θερβάντες, εικονογραφημένο από τον Θάνο Τσίλη, θα είναι ο επόμενος κλασικός θησαυρός των παιδιών.

Η σειρά Κλασικοί Θησαυροί συλλέγει τα σημαντικότερα μυθιστορήματα της παγκόσμιας και της ελληνικής λογοτεχνίας, και τα παρουσιάζει διασκευασμένα για παιδιά ώστε να μην ξεχαστούν ποτέ!

Όταν ο Ισπανός άρχοντας Αλόνσο Καιάδα αρχίζει να διαβάζει ιπποτικά μυθιστορήματα, το μυαλό του πλημμυρίζει από μονομαχίες, πληγές, ιπποτικές πράξεις και τσακωμούς.

Αλλάζει τότε το όνομά του σε Δον Κιχώτη, βαφτίζει το άλογό του Ροσινάντε, παίρνει για ιπποκόμο τον γείτονά του, Σάντσο Πάντσα, και ξεκινά για να διορθώσει κάθε λογής αδικία που γινότανε στον κόσμο.

Ο Δον Κιχώτης, ερωτευμένος πάντα με τη Δουλτσινέα του, μπλέκεται σε ένα σωρό περιπέτειες μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας και αφιερώνει σε αυτήν όλες του τις νίκες.

Το σημαντικότερο έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες αποτελεί ένα ταξίδι στην Ισπανία του 16ου αιώνα και συγκαταλέγεται στα κλασικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, μεταφρασμένο σε περισσότερες από εξήντα γλώσσες.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.