Weekend Agenda 25 - 27/4: oι 5 κορυφαίες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Weekend Agenda 25 - 27/4: oι 5 κορυφαίες Weekend Agenda 25 - 27/4: oι 5 κορυφαίες
Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 25 έως την Κυριακή 28 Μαΐου 2018 και αξίζουν την προσοχή σας!

ΧΟΡΟΣ

 

ΑΝΩΝΥΜΟ της Τζένης Αργυρίου στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

 

Επτά χορευτές μάς καλούν σε μια αντίστροφη πορεία προς αναζήτηση της πηγής του ομαδικού χορού, έως τις πρώτες τελετουργίες μύησης και συμμετοχής. Σημείο εκκίνησης; Το διαδικτυακό σήμερα. Γιατί ίσως το ΑΝΩΝΥΜΟ να μην είναι ακριβώς μια παράσταση, αλλά μια τελετή αποσύνδεσης από την ψηφιακή καθημερινότητα.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

Πού: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107

Πότε: 25 - 27/5, 20:30
Τιμές: Κανονικό: 7, 8, 10, 14, 18€ / Μειωμένο, Φίλος, Παρέα 5-9 άτομα: 7, 8, 11, 14€ / Παρέα 10+ άτομα: 6, 7, 10, 13€ / Κάτοικος Γειτονιάς: 7€ / Ανεργίας, ΑμεΑ: 5€ / Συνοδός ΑμεΑ: 10€

 

 

 

 

ΘΕΑΤΡΟ

 

Οιδίπους Τύραννος του Σοφοκλή στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

 

 

8cd16d3178c89f49dcb5b4923a612231 XL

 

 

Σ’ ένα αμυδρά φωτισμένο ανάκτορο, με θέα την Αθήνα, σαν σε μαυρόασπρο φιλμ του Αντονιόνι, περιστοιχισμένος από ανθρώπους που δεν «κοιτούν», ζει ο νεαρός βασιλιάς Οιδίπους.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

Πού: Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, Προφήτου Δανιήλ 3 και Πλαταιών, Κεραμεικός

Πότε: 25 - 27/5, 21.00
Tιμές: 15€, 13€, 8€ , 5€

 

 

 

 

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

 

Μιχάλης Κονταξάκης και Χρίστος Τζιφάκις στην Λυρική Σκηνή

 

 

xyl

 

 

Ο μεθυστικός ήχος των Ανωγείων της Κρήτης, μέσα από πρωτότυπα ηχοχρώματα, εμπνευσμένους αυτοσχεδιασμούς και οργανικές παραλλαγές, έρχεται να δονήσει την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε ένα διήμερο - αφιέρωμα στην κρητική μουσική. Το αφιέρωμα περιλαμβάνει τις συναυλίες του δεξιοτέχνη μαντολινίστα Μιχάλη Κονταξάκη, του βιρτουόζου της κιθάρας Χρίστου Τζιφάκι, καθώς και των σπουδαίων Xylouris White, το δυναμικό ντουέτο του δεξιοτέχνη του λαούτου Γιώργου Ξυλούρη, ή αλλιώς Ψαρογιώργη, και του εξαιρετικού Αυστραλού ντράμερ των Dirty Three, Τζιμ Γουάιτ.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

 

 

Πού: Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ

Πότε: 26, 27/5, 20.30
Tιμές: 10, 12 ευρώ / Φοιτητικό, παιδικό: 8 ευρώ

 

 

 

 

 

ΠΑΡΤΥ

 

Women in Techno_Logy: Closing party για το Athens Digital Arts Festival στο Μέγαρο Μουσικής

 

 

women in technology

 

 

H ΑΝΝΑ V., η DJ Fo, οι Jokasti & Nek και η RENA θα επιλέξουν μουσική, που συμπορεύεται με το μήνυμα και την εικόνα που εκφράζει το Athens Digital Arts Festival, για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. High end ήχος, visuals, basslines, synths, loops, όλα γίνονται ένα και μετουσιώνονται σε μια ξεχωριστή βραδιά.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

 

Που: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Banquet, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα

Πότε: 27/5, 22.00
Τιμές: 7€

 

 

 

 

 

ΤΑΙΝΙΑ

 

Solo: A Star Wars Story

 

 

 

 

 

Δεύτερο spin off της θρυλικής σειράς επιστημονικής φαντασίας με το focus αυτή τη φορά να γίνεται στην προσωπική ιστορία του Χαν Σόλο.

 

Μέσα από μια σειρά παράτολμες περιπέτειες στο σκοτεινό και επικίνδυνο διαγαλαξιακό σύμπαν, ο Χαν Σόλο γίνεται φίλος με τον πελώριο μελλοντικό του συν-πιλότο, τον Chewbacca και συναντά ένα φημισμένο λαθρέμπορο που θα του δώσει τα κατάλληλα μαθήματα όχι απλώς για να τη βγάλει καθαρή αλλά και για να συναντήσει ξανά την παιδική του αγάπη…

 

Διαβάστε την κριτική του Κωνσταντίνου Καϊμάκη

Δείτε που παίζεται 

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.