Μοναδικά παιδικά πάρτι με την εγγύηση Zuccherino!

Οι παιδικές μνήμες είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένες με χρώματα, αρώματα, γεύσεις και διασκεδαστικές στιγμές με φίλους και συμμαθητές στα παιδικά πάρτι!

Ονομαστικές  εορτές, απόκριες, αλλά και το σημαντικότερο, το πάρτι γενεθλίων, είναι μόνο μερικές από τις δεκάδες ευκαιρίες για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης στο σπίτι!

Κι αν τα παιδιά ονειρεύονται με χαρά την ημέρα του πάρτι τους, έτσι και οι γονείς ονειρεύονται να διοργανώσουν την πιο απολαυστική & προσεγμένη εκδήλωση για το παιδί τους, τους φίλους του αλλά και όλους τους καλεσμένους, φροντίζοντας το μενού και την τούρτα γενεθλίων.

Καθώς οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής γίνονται όλο και πιο έντονοι, η προετοιμασία ενός πλούσιου μενού πολλών ατόμων είναι αρκετά χρονοβόρα, πολύπλοκη, κουραστική και συχνά, ακριβότερη από τους αρχικούς υπολογισμούς.

Εδώ, έρχονται τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino και η ομάδα των Chef Patissiers  να σας λύσουν τα χέρια, προετοιμάζοντας εξαιρετικά μενού 30 ατόμων, ώστε να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στους καλεσμένους σας και να έχετε ένα ολοκληρωμένο catering για μια γιορτή ή ένα πάρτι, χωρίς καθόλου κόπο.

Επιθυμώντας να καλύψουν κάθε σας ανάγκη, έχουν δημιουργήσει 6 διαφορετικά μενού, όλα παρασκευασμένα με πρώτης ποιότητας υλικά και άψογη εμφάνιση.

Τα μενού είναι μελετημένα με ποικιλία και περιλαμβάνουν 5 έως 9 διαφορετικά είδη, ενώ συμπεριλαμβάνουν και την τούρτα γενεθλίων.

Ειδικές κατασκευές, photoprint, 3D φιγούρες και απίστευτα σχέδια με ζαχαρόπαστα για την διακόσμηση της τούρτα σας.

Όσο για τη γεύση οι Chef Patissiers μας έχουν πολλές προτάσεις για εσάς:

All time classic κρέμα & σοκολάτα, τη best seller cookies (κρέμα μπισκότου, σοκολάτα & τραγανό σοκολατένιο μπισκότο), τριλογία σοκολάτας (τρεις διαφορετικές σοκολάτες μαζί), lila pause (τραγανή βάση, μους σοκολάτα, φράουλα & λευκή σοκολάτα), Ferrero Rocher, Bueno και πολλές ακόμα.

Στα προτεινόμενα menu μπορούν να γίνουν μικρές τροποποιήσεις κατόπιν συνεννόησης, ενώ για το σχέδιο της τούρτας μπορείτε να επιλέξετε μια από τις προτάσεις μας ή να υλοποιήσουν μια δική σας ιδέα ετοιμάζοντας μια 100% custom-made τούρτα, αποκλειστικά για εσάς.

Αν επιθυμείτε να δείτε ακόμη περισσότερα χαμόγελα στα προσωπάκια των μικρών καλεσμένων;

Επιλέξτε ένα λαχταριστό Candy Bar, χειροποίητα μπισκότα, αφράτα cupcakes, παιχνιδιάρικα cakepops, γλυκά σφηνάκια & με πολύχρωμα marshmellows απογειώνοντας το πάρτι με αυτή την παραμυθένια γλυκιά έκπληξη.

Παράλληλα, αναλαμβάνουν ειδικές παραγγελίες για αλμυρά, γλυκά κεράσματα και τούρτες γενεθλίων χωρίς γλουτένη.

Εμπιστευθείτε την πολύχρονη εμπειρία των ζαχαροπλαστείων Zuccherino, δώστε υπέροχη «γεύση» στο πάρτι σας και χαρίστε σε μικρούς και μεγάλους τις πιο λαχταριστές, γευστικές και απολαυστικές στιγμές που θα τις θυμούνται για πάντα!     


Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π. Φάληρο, T. 210 98 45 238, 210 98 30 869
Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, T. Π. Φάληρο 210 98 30 049
2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν. Σμύρνης, T. 210 93 57 590
Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι,T 210 32 13 015

www.zuccherino.gr

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.