ΠΑΟΚ: «Είναι ικανοί να ζητήσουν αναβολή και των Χριστουγέννων, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις γελοιότητες»

ΠΑΟΚ: «Είναι ικανοί να ΠΑΟΚ: «Είναι ικανοί να

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντέδρασαν έντονα για το αίτημα του Ολυμπιακού προς την Superleague να ζητήσει αναβολή του Σαββατιάτικου αγώνα του Δικεφάλου με την Ξάνθη.

Στην Μικράς Ασίας αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ συνεχίζει τις γελοιότητες θέτοντας θέμα αναβολής (!!!) του Σαββατιάτικου αγώνα μετά από τα κατασκευασμένα σενάρια που προβλήθηκαν στο ΟΝΕ που ανήκει στον κ. Μαρινάκη.

Ένα κανάλι που κλείνει σύντομα και θα φορτώσει όλες τις αγωγές και μηνύσεις που θα προκύψουν από τα ασύστολα ψεύδη που εξαπέλυσε στο ρεπορτάζ του.

Από τον πανικό τους για να βρεθούν προσωρινά στην 1η θέση έστω και με αγώνα περισσότερο είναι ικανοί να ζητήσουν αναβολή & των Χριστουγέννων.

Η ίδια ΠΑΕ που δε ζήτησε μεταξύ άλλων αναβολή σε υποθέσεις όπως ο ξυλοδαρμός Τζήλου που εμπλέκονται στελέχη ΠΑΕ (…), ο εμπρησμός της οικίας Μπίκα, η χειραγώγηση του Ολυμπιακός – Βέροια και η συνακόλουθη κλήση του ιδιοκτήτη της κ. Μαρινάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας έχει το θράσος να ζητάει αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ- Ξάνθη λόγω της ειδησεογραφίας που ίδια δημιούργησε και η ίδια προσπαθεί συστηματικά να επικοινωνήσει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη προβαίνει- όπως έχει ανακοινώσει από χθες- σε όλα τα ένδικα μέσα όσων προσπαθούν να τη συκοφαντήσουν συστηματικά συμπεριλαμβανομένων και των σημερινών ενεργειών της ΠΑΕ ΟΣΦΠ».

Πηγή: sportime.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.