Να διατηρηθεί η έκπτωση 75% στους εργαζόμενους της ΔΕΗ ζήτησε ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ

Να διατηρηθεί η έκπτωση 75% Να διατηρηθεί η έκπτωση 75%

Στα όρια του προκλητικού εμφανίστηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο Γιώργος Αδαμίδης πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, κατά του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό της.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ μίλησε για το σχέδιο «καθαρής και βρώμικης ΔΕΗ», ενώ αίσθηση προκάλεσες ο λόγος που ζήτησε να διατηρηθεί η προνομιακή έκπτωση 75% που ισχύει για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της ΔΕΗ, προκειμένου όπως είπε να μην πάνε σε ανταγωνιστικές εταιρείες.

«Είτε είναι εργαζόμενος στη ΔΕΗ είτε φαρμακοποιός έχει 30% στο ανταγωνιστικό τιμολόγιο. Θα τους οδηγήσετε να αλλάξουν πάροχο. Μήπως θέλουμε τους εργαζόμενους να τους στείλουμε στους ανταγωνιστές;» ανέφερε.

Και έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως «τα προνόμια των εργαζομένων είναι οι εκατοντάδες νεκροί για να ηλεκτροδοτήσουν τη χώρα», ενώ επικαλέστηκε τους στίχους του τραγουδιού της Χάρις Αλεξίου «άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα και άλλο η Ελλάδα να σε πεθαίνει»!

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.