Επεισόδια στα Εξάρχεια: Πεδίο μάχης για ακόμα μία νύχτα - Χειροπέδες σε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα (video)

Επεισόδια στα Εξάρχεια: Επεισόδια στα Εξάρχεια:

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν για ακόμα μια φορά χθες το βράδυ τα Εξάρχεια.Τα επεισόδια ξεκίνησαν,έπειτα από επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Μεθώνης και Χαριλάου Τρικούπη.

Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα συνέλαβε η αστυνομία τη νύχτα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην πλατεία των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα βρισκόταν ανάμεσα στους 18 προσαχθέντες από τα επεισόδια τόσο στην πλατεία των Εξαρχείων όσο και νωρίτερα στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μεθώνη.

Η προσαγωγή του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα μετατράπηκε σε σύλληψη με την κατηγορία των επιθέσεων σε βάρος των αστυνομικών ενώ οι υπόλοιποι προσαχθέντες αφέθησαν ελεύθεροι.

Την σύλληψη του μελούς του Ρουβίκωνα ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook και το ηγετικό στέλεχος της ομάδας, Γιώργος Καλαϊτζίδης.

Ολα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 22:00 της Πέμπτης όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε με μολότοφ και πέτρες κατά ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία συνόδευε διμοιρία κατά την αλλαγή της βάρδιας, στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μεθώνης.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστεί αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Επίσης, οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στη συνέχεια, διμοιρίες των ΜΑΤ μετέβησαν στην πλατεία Εξαρχείων για να εντοπίσουν τους δράστες και έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, μετά τη νέα επίθεση κουκουλοφόρων στη Χαριλάου Τρικούπη δήλωσε πως «στα Εξάρχεια οι δολοφονικές επιθέσεις δεν σταματούν. Από τύχη σήμερα δεν θρηνήσαμε ζωές. Αρκετά. Η κυβέρνηση πρέπει πια να περάσει από τα λόγια στις πράξεις».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.