'Αγριο ξύλο στο φιλικό Μπρέσια-Βοϊβοντίνα

'Αγριο ξύλο στο φιλικό 'Αγριο ξύλο στο φιλικό

Σέρβοι υποστηρικτές της Βοϊβοντίνα εξαγριώθηκαν με αφορμή την εμφάνιση αλβανικής σημαίας

 

Αναπάντεχη εξέλιξη είχε η φιλική αναμέτρηση της Μπρέσια με την Βοϊβοντίνα. Οι δυο ομάδες θέλησαν να διοργανώσουν έναν παιχνίδι προκειμένου να στηρίξουν τον προσωπικό αγώνα που δίνει με την λευχαιμία μια μεγάλη μορφή του ποδοσφαίρου, ο Σίνισα Μιχαήλοβιτς.

game1

Οι δυο ομάδες μπήκαν στο χορτάρι φορώντας φανέλες που έγραφαν «Forza Sinisa», φωτογραφήθηκαν μαζί κι όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που στην διάρκεια του αγώνα έκανε την εμφάνιση της σε ένα μέρος της εξέδρας μια αλβανική σημαία.

gam3

Σέρβοι οπαδοί της Βοϊβοντίνα εξαγριώθηκαν, κάποιοι από αυτούς εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να επιτεθούν σε αυτούς που σήκωσαν την σημαία.

game4

Ο διαιτητές διέκοψε το παιχνίδι με τις δυο ομάδες να αποχωρούν για τα αποδυτήρια. Με την παρέμβαση της αστυνομίας αποφεύχθηκαν άλλα έκτροπα ωστόσο συμφωνήθηκε για λόγους ασφαλείας ο αγώνας να μην συνεχιστεί.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.