Τέταρτος στο Παγκόσμιο ο Πετρούνιας!

Τέταρτος στο Παγκόσμιο ο Τέταρτος στο Παγκόσμιο ο

Έκανε κατάθεση ψυχής αλλά δεν ήταν αρκετό!

Μετά από 11 μήνες ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και όχι μόνο αυτό αλλά έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 14.733 και κατέκτησε την τέταρτη θέση. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Τούρκος Ιμπραήμ Τσολάκ με 14.933 βαθμούς, το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Μάρκο Λοντάντιο με 14.900 και το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Σαμίρ Αϊτ Σαϊντ με 14. 800 βαθμούς.

Αυτοί οι τρεις πήραν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, ενώ ήδη έχουν πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς οι Ζανέτι (Βραζιλία), Αμπλιάζιν (Ρωσία) και Κλέσινγκ (Γερμανία).

{https://twitter.com/USAGym/status/1183067506375843841}

Πηγή: sportime.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.