Ωράριο καταστημάτων: Πώς θα λειτουργήσουν μαγαζιά και σούπερ μάρκετ σήμερα, Κυριακή 14/7

Ωράριο καταστημάτων: Πώς θα Ωράριο καταστημάτων: Πώς θα

Ανοιχτά θα παραμείνουν σήμερα, Κυριακή 14/7 τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία, την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων, 14 Ιουλίου θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ της χώρας.

To προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.

Ωστόσο επισημαίνεται ότι η λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων είναι προαιρετική, σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.