Καιρός: Νέα προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία των επόμενων ωρών (χάρτης)

Καιρός: Νέα προειδοποίηση Καιρός: Νέα προειδοποίηση

Ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε νέα ανάρτηση στην οποία προειδοποιεί για ακόμη μία φορά για την κακοκαιρία. 

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του αναφέρει «Oι βροχές και οι καταιγίδες βρίσκονται ακόμα σχετικά μακριά από την κεντρική Μακεδονία (μέσα στον κύκλο οι σταυροί είναι η ηλεκτρική δραστηριοτητα- αστραπές) και σχετικά κοντά στο βορειο Ιονιο (Κέρκυρα) και Ηπειρο...Κινούμενες ελαφρώς ανατολικά- νοτιοανατολικά θα πρεπει χοντρικά μέχρι περίπου τα μεσάνυχτα και μετά να επηρεάσουν βορειο Ιονιο, Ηπειρο και δυτική θεσσαλία, δυτική Μακεδονία, και κεντρικη Μακεδονία. Στη Χαλκιδική θα πρέπει να φτάσουν προς το ξημέρωμα της Κυριακής...».

Συμπληρώνει μάλιστα πως «Οσον αφορά πιο συγκεκριμένα στη Χαλκιδική προς τα μεσάνυχτα και μετά θα πρέπει να υπάρξουν αρχικά "περάσματα" από διάσπαρτες μπόρες.. Προς το ξημέρωμα της Κυριακής και μετά όμως οι βροχές - καταιγίδες θα πρέπει να ενταθούν. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα επαναληφθεί αυτο που συνέβει την Τετάρτη το βράδυ αλλά χρειάζεται προσοχή καθώς οι αναμενόμενες βροχές και οι καταιγίδες δεν αποκλείεται να χαρακτηρίζονται απο "πολύ νερό" κατά τόπους, συχνά αστραπόβροντα και προσκαιρα ενισχυμένους ανέμους!»

Παράλληλα, σε άλλες προειδοποιήσεις αναφέρει:

«Οι μπόρες και οι καταιγίδες αναμένεται να διατηρηθούν μέσα στην επόμενη ώρα νοτιότερα της Κατερίνης μέχρι και το ύψος των Τεμπών!».

«Προσοχή στην Κέρκυρα το επόμενο δίωρο- τρίωρο καθώς αναμένεται να υπάρξει ένα πέρασμα από καταιγίδες προσκαιρα ισχυρές!»

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.