Σοκάρουν τα φονικά ευρήματα στον Κορυδαλλό - Tάβλες με καρφιά και κοντάρια με λόγχες (pic)

Σοκάρουν τα φονικά Σοκάρουν τα φονικά

Η κατάσταση φαίνεται πως ξεφεύγει για ακόμα μια φορά στις φυλακές Κορυδαλλού, με τα αυτοσχέδια φονικά όπλα να προκαλούν τρόμο.

Σε πέντε ώρες ερευνών, σε τρεις πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλού, εντοπίστηκαν τάβλες με καρφιά, κοντάρια με λόγχες, τζάμια με μονωτικές ταινίες για λάβες, καθώς και μεγάλα αυτοσχέδια μαχαίρια.

fonika1

Το πρωί της Τρίτης οι κρατούμενοι συγκρούστηκαν με μαχαίρια, έσπασαν τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα και βγήκαν στον προαύλιο χώρο, ενώ επιχείρησαν να καταλάβουν και το διοικητήριο, με την κατάσταση να αντιμετωπίζεται τελικά από τους άνδρες των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ.

fonika2

fonika4

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν μετά από μία παρεξήγηση ανάμεσα σε έναν Αφγανό και έναν Γεωργιανό κρατούμενο που είχε ως αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό του πρώτου. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσουν επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού ανάμεσα σε τρόφιμους στις πτέρυγες Β και Ε.

Πηγή φωτογραφιών: ΣΚΑΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.