Εστιάτορας σώζει τουρίστα από πνιγμό - Βίντεο - ντοκουμέντο από το νέο περιστατικό στην Κρήτη (video)

Εστιάτορας σώζει τουρίστα Εστιάτορας σώζει τουρίστα

Νέα σωτήρια παρέμβαση σε ταβέρνα των Χανίων.

Ένα ακόμη περιστατικό όπου η επέμβαση των υπαλλήλων ταβέρνας αποδείχτηκε σωτήρια για πελάτη που πνίγονταν από το φαγητό, σημειώθηκε σε κατάστημα εστίασης των Χανίων.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο ο πελάτης, που έτρωγε στο κατάστημα με την φίλη του φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα, το οποίο γίνεται αντιληπτό από τους υπαλλήλους της ταβέρνας

Άμεσα και με την γνωστή λαβή Heimlich, όπως προ ημερών συνέβη και σε ταβέρνα του Ενετικού Λιμανιού (δείτε εδώ) άτομο από το προσωπικό καταφέρνει και βοηθάει το άτομο που αντιμετώπιζε το πρόβλημα, προλαβαίνοντας ακόμα και μοιραίες καταστάσεις.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο κατάστημα Εδέμ στο Κολυμπάρι.

Πηγή: zarpanews

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.