Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στο Καρπενήσι- Νεκροί δύο οδηγοί μηχανών (pics)

Σοκάρουν οι εικόνες από το Σοκάρουν οι εικόνες από το

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα στο Καρπενήσι, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο δυο παιδιών, ηλικίας 21 και 30 ετών.

Θρήνος στο Καρπενήσι και το Μεγάλο Χωριό στην Ευρυτανία, για τα δυο παιδιά που σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα, ηλικίας 21 και 30 ετών. Οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο της πόλης, προκαλούν συγκίνηση σε ολόκληρη την πόλη, που προσπαθεί να συνέλθει από το αναπάντεχο κακό.

Το φοβερό τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Κυριακής (01-07-2018) στο Καρπενήσι, όταν δυο μηχανές μεγάλου κυβισμού, που κινούταν αντίθετα συγκρούστηκαν μετωπικά, στη στροφή που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από την εκκλησία των Αγίων Ευρυτάνων.

troxaio

troxaio1

Οι περίοικοι πετάχτηκαν στο δρόμο έντρομοι, από την σύγκρουση των δυο μηχανών. Έτρεξαν να βοηθήσουν τους δυο δικυκλιστές οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου δυστυχώς λίγο αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψαν στα βαρύτατα τραύματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη μια μηχανή οδηγούσε ένας 21χρονος από το Μεγάλο Χωριό και την άλλη ένας 30χρονος από το Καρπενήσι. Οι δικοί τους άνθρωποι που έφτασαν στο νοσοκομείο δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τα παιδιά τους.

troxaio3

Στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος ενημερώθηκε για το θλιβερό περιστατικό. Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο θυμάτων που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά.

Πηγή: lamiareport.gr, evrytanika.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.