Τα απαραίτητα του καλοκαιριού μέσα σε μια βαλίτσα!

Μαγιό, πετσέτα, καπέλο… όλα στη βαλίτσα και φύγαμε!

Πριν φύγετε, όμως, μην ξεχάσετε να βάλετε στο νεσεσέρ σας τα απαραίτητα προϊόντα, που πρέπει να έχετε μαζί σας, για να απολαύστε ξέγνοιαστοι τις διακοπές σας!

Φυσικά, το πιο σημαντικό προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας είναι το αντηλιακό σας. Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς ανάλογα με το φωτότυπο της επιδερμίδας σας καθώς και τις ανάγκες σας.

Και μην ξεχνάτε, πάντα μια σωστή ηλιοπροστασία, συμπληρώνεται με ένα καλό After Sun προϊόν, το οποίο ενυδατώνει και δροσίζει το δέρμα ενώ παρατείνει τη διάρκεια του μαυρίσματος. 

Ακόμη ένα απαραίτητο προϊόν που πρέπει να έχετε μαζί σας στις διακοπές είναι αυτό που θα προστατεύσει εσάς και τα παιδιά σας από τις ανεπιθύμητες συνέπειες από τσιμπήματα εντόμων.  

Εξοπλιστείτε, λοιπόν, με ένα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν για τις «επιθέσεις» από τα ενοχλητικά κουνούπια.

Ένα ακόμη προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών σας είναι μια αναπλαστική κρέμα που θα ανακουφίσει την επιδερμίδα από ηλιακό έγκαυμα, τραυματισμό ή ερεθισμό. 

Τέλος, είναι καλό να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας μια κρέμα για χρήση αντί κορτιζόνης, για τις περιπτώσεις που προκληθεί έγκαυμα, εξάνθημα ή κάποιο τσίμπημα.


Το νεσεσέρ των παιδιών για απολαυστικές διακοπές

Ήρθε η ώρα που τα παιδιά περιμένουν όλο το χρόνο… να φύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές! Είτε πάτε όλοι μαζί για διακοπές είτε πάνε μόνα τους (στην κατασκήνωση, στο χωριό με τον παππού και τη γιαγιά) το σίγουρο είναι ότι πρέπει να γίνει σωστή προετοιμασία και να επιλέξετε προσεκτικά τα προϊόντα που θα βάλετε στο νεσεσέρ τους, ώστε να μην τους χαλάσει τίποτα την ευχάριστη καλοκαιρινή διάθεση.

Το πιο σημαντικό προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ τους είναι το αντηλιακό. Επιλέξτε ένα αντηλιακό σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματός τους. 

Αν η επιδερμίδα των ενηλίκων χρειάζεται ένα after sun φανταστείτε πόσο ανάγκη το ευαίσθητο δερματάκι των μωρών και των παιδιών. Η επιδερμίδα τους καταπονείται από τον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας, την άμμο και γι’ αυτό χρειάζεται μια εντατική φροντίδα καθημερινά. Για τα μικρά σας έως 3 ετών προσθέστε στο νεσεσέρ τους και after sun γαλάκτωμα που περιέχει φυσιολογικούς ενυδατικούς παράγοντες για πλούσια και σε βάθος ενυδάτωση, ενώ μαλακώνει το δερματάκι του μωρού και προλαμβάνει την αφυδάτωση και την ξηροδερμία. 

Τα παιδιά απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές ημέρες αλλά πρέπει να απολαμβάνουν ανενόχλητα και τα βράδια. Ακόμη ένα απαραίτητο προϊόν που πρέπει να έχουν στις διακοπές τους είναι ένα προϊόν που θα τα προστατεύσει από τα τσιμπήματα εντόμων. Προμηθευθείτε από το Φαρμακείο ένα ενυδατικό γαλάκτωμα που κρατά μακριά τα κουνούπια, χάρη στον κατάλληλο συνδυασμό ενεργών συστατικών που περιέχει. 

Καλοκαίρι για τα παιδιά σημαίνει ατελείωτο παιχνίδι στη θάλασσα, στο βουνό, στη φύση και γι’ αυτό μπορεί να έχουμε κάποια μικρά… ατυχήματα. Θα πρέπει, λοιπόν, να έχουν μαζί τους ένα απαλό gel που ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από το τσίμπημα εντόμων καθώς και την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Ο συνδυασμός του από φυτικά και ενεργά εκχυλίσματα προσφέρει αντιφλεγμονώδη προστασία και καταπραΰνει τον ερεθισμό άμεσα. 

Ένα ακόμη προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών τους είναι μια αναπλαστική κρέμα που θα ανακουφίσει την επιδερμίδα από ηλιακό έγκαυμα, τραυματισμό ή ερεθισμό. 

Καλές διακοπές!

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.