Μοναδικές τούρτες γενεθλίων από τα Ζαχαροπλαστεία Zuccherino!

Στα Ζαχαροπλαστεία Zuccherino το πάθος για δημιουργία και νέες γεύσεις, ενσωματώνεται σε κάθε ένα από τα γλυκά!

Χειροποίητα σοκολατάκια, παραδοσιακό τσουρέκι, υπέροχα κεράσματα, φρέσκο παγωτό, υπέροχες προτάσεις για μια υπέροχη βάπτιση μέχρι ολοκληρωμένες προτάσεις catering για κάθε κοινωνική εκδήλωση και ειδικές κατηγορίες γλυκών εδεσμάτων.

Και φυσικά, τούρτες, σε πρωτότυπα σχέδια που δε μπορείτε να φανταστείτε και σε γεύσεις που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας.

Μια τούρτα γενεθλίων θα πρέπει να κλέψει την παράσταση και τα Ζαχαροπλαστεία Zuccherino μπορούν πραγματικά να χαρίσουν στους μικρούς σας πρωταγωνιστές ένα ονειρεμένο παιδικό πάρτι, που θα τους δώσει χαρά και θα τους μείνει αξέχαστο!

Δείτε την μεγάλη ποικιλία ανάμεσα στις πιο γευστικές τούρτες Zuccherino κατάλληλες για να συνοδεύσουν κάθε εορταστική σας περίσταση.

zuccherino_logo

Ζαχαροπλαστεία Zuccherino
Μητροπόλεως 80 , Μοναστηράκι Τ. 210 3213015
Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π.Φάληρο Τ. 210 98 45 238, 210 98 30 869
Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, Π.Φάληρο Τ. 210 98 30 049
2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν.Σμύρνης Τ. 210 93 57 590
Facebook: https://www.facebook.com/zuccherino.gr
site: http://www.zuccherino.gr/

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.