Μυστικά καλοκαιρινής νύχτας!

Από τις Εκδόσεις Elxis κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της σειράς Οι τέσσερις εποχές με τίτλο Μυστικά καλοκαιρινής νύχτας!

Ένα βιβλίο που θα πάρεις μαζί σου στην παραλία και δεν θα θέλεις να τελειώσει!

Το βιβλίο Μυστικά καλοκαιρινής νύχτας μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή όπου τέσσερις νεαρές γυναίκες μέσα σε μια αίθουσα χορού συμφωνούν να βοηθήσει η μία την άλλη με στόχο όλες να βρουν συζύγους… με οποιοδήποτε κόστος.

Η πανέμορφη Άναμπελ Πέιτον θα μπορούσε να επιλέξει όποιον ήθελε. Όμως το γεγονός ότι δεν έχει καμία οικονομική επιφάνεια δεν της αφήνει πολλά περιθώρια.

Η οικογένειά της βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και ο μόνος τρόπος να τη σώσει είναι να παντρευτεί έναν πλούσιο άντρα.

Ο Σάιμον Χαντ, ο πιο επίμονος θαυμαστής της, θα μπορούσε να είναι ο τέλειος υποψήφιος. Ο όμορφος και φιλόδοξος επιχειρηματίας έχει, όμως, ένα μειονέκτημα: δεν ανήκει στην αριστοκρατία.

Καθώς προσπαθούν να αντισταθούν ο ένας στον άλλον, θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν έρωτα πολύ πιο ισχυρό από όσο θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Ο έρωτας είναι ίσως το πιο επικίνδυνο παιχνίδι…

Το Μυστικά καλοκαιρινής νύχτας είναι ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα εποχής γεμάτο ρομαντισμό και συναίσθημα, αποτυπώνει με υπέροχο τρόπο τις συνήθειες, τα ήθη, τις σκέψεις των ανθρώπων εκείνης της εποχής μας κερδίζει αλλά και μας ταυτίζει...

Η αγάπη καταφέρνει να θριαμβεύσει και να αλλάξει για πάντα τη ζωή εκείνων που αποφασίζει να πιάσει κάθε φορά στα μαγικά δίχτυα της.

Η Lisa Kleypas διαθέτει εξαιρετική πένα και γι΄αυτό άλλωστε θεωρείται ως μία από τις καλύτερες συγγραφείς στο συγκεκριμένο λογοτεχνικό είδος. Πλάθει ιστορίες που ξεχωρίζουν με τη δυναμική τους, την πορεία τους και ανυπομονείς για το ευτυχισμένο τέλος.

Σχετικά με τη Συγγραφέα Lisa Kleypas
Η Lisa Kleypas γεννήθηκε το 1964 και είναι Αμερικανίδα συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων εποχής αλλά και σύγχρονων. Τα βιβλία της έχουν γίνει best sellers και έχουν μεταφραστεί σε δεκατέσσερις γλώσσες. Το 1985 αναδείχθηκε Μις Μασαχουσέτη και το 1986 διαγωνίστηκε για τον τίτλο της Μις Αμερική. Άρχισε να γράφει ρομαντικά μυθιστορήματα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών από το Κολέγιο Γουέλσλι, όπου σπούδαζε πολιτικές επιστήμες. Οι γονείς της συμφώνησαν να τη στηρίξουν για λίγους μήνες μετά την αποφοίτησή της, έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει το πρώτο της χειρόγραφο. Περίπου δύο μήνες αργότερα, στην ηλικία των 21 ετών, εκδόθηκε σε βιβλίο. Έχει γράψει είκοσι ένα μυθιστορήματα και έχει τιμηθεί με το βραβείο RITA. Κατοικεί στην πολιτεία της Ουάσινγκτον με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τoυς.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.