Η Βασίλισσα του Υποκόσμου, από τις Εκδόσεις Elxis

Η Βασίλισσα του Υποκόσμου, ένα ακόμα ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα από τη σειρά Elxis των Εκδόσεων Διόπτρα.

Ανακαλύψτε τα πιο συναρπαστικά ρομαντικά ιστορικά μυθιστορήματα από τις best seller συγγραφείς του είδους και ζήστε τον έρωτα σε μια άλλη εποχή!

Το τέταρτο βιβλίο και τελευταίο μυθιστόρημα της απίθανης σειράς Γοητευτικοί Τυχοδιώκτες από τη Sarah MacLean, συγγραφέα των best sellers των New York Times μας αποκαλύπτει επιτέλους την ταυτότητα του Έκπτωτου Άγγελου.

Είναι η βασίλισσα του υποκόσμου. Η ταυτότητά της είναι ένα μυστήριο. Το ίδιο και οι επιδιώξεις της... 
Καλωσορίσατε στην πιο διεφθαρμένη και ταυτόχρονα πιο φημισμένη λέσχη της Αγγλίας, τον Έκπτωτο Άγγελο!

Εδώ όλες οι επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν, αλλά για να γίνετε μέλος θα πρέπει να πληρώσετε ένα απίστευτο αντίτιμο. 

Στο φως της ημέρας η λαίδη Τζορτζιάνα είναι μια τέλεια αριστοκράτισσα. Ένα κρυφό σκάνδαλο όμως την έχει οδηγήσει στα πιο σκοτεινά σοκάκια του Λονδίνου.

Τις νύχτες φορά το κρυφό προσωπείο της και κατεβαίνει τα σκαλιά της πιο αμαρτωλής χαρτοπαικτικής λέσχης. Συσσωρεύει μυστικά των πιο ισχυρών ανδρών και γυναικών του Λονδίνου. Κάθε εμπιστευτική πληροφορία, που δίνεται δωρεάν σε αντάλλαγμα για την κάρτα μέλους της λέσχης, είναι πηγή δύναμης.

Ευφυής, ισχυρός και επικίνδυνα ωραίος, ο Ντάνκαν Γουέστ γοητεύεται από το πέπλο μυστηρίου που τυλίγει τη λαίδη Τζορτζιάνα και προσπαθεί να αποκαλύψει το άγνωστο παρελθόν της. Η επιρροή που ασκεί επάνω της γίνεται έρωτας και μαζί με αυτόν έρχεται ο κίνδυνος. Κι αυτό εκείνη το γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα…

Διαβάστε απόσπασμα του βιβλίου εδώ.


Ένα υπέροχο βιβλίο που μιλάει για τον έρωτα σε μία εποχή διαφορετική απ’ότι η δική μας, γεμάτη δυσχέρειες και αθωότητα, πλατωνικότητα και ρομαντισμό.

Μπορεί η κοινωνία μας να έχει γίνει ωμή, γεμάτη ανεξέλεγκτο υλικό πλούτο και δεδομένα βασικά αγαθά, όμως τίποτα δε συγκινεί περισσότερο έναν άνθρωπο από μία όμορφη ιστορία αγάπης!

Η Sarah MacLean είναι φανατική υπέρμαχος της ρομαντικής λογοτεχνίας, μιλώντας ευρέως γι’ αυτή σε δοκίμια που αναφέρονται σε φύλα και πολιτισμούς. Είναι αρθρογράφος μιας μηνιαίας στήλης αφιερωμένης στα καλύτερα της λογοτεχνίας για λογαριασμό της Washington Post. Η δουλειά της στην υποστήριξη της ρομαντικής λογοτεχνίας, καθώς και οι γυναίκες που τη διάβασαν, της εξασφάλισαν μια θέση στη λίστα του Jezebel.com για το 2014 και οδήγησαν το Entertainment Weekly να την αποκαλέσει «χαριτωμένα μανιώδη». Η Sarah ζει στην πόλη της Νέας Υόρκης με τον άντρα της και την κόρη τους.

Προσθέστε στη συλλογή σας και τα τέσσερα συναρπαστικά μυθιστορήματα της βραβευμένης Sarah MacLean: Εδώ.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.