Δωρεάν Αξιολογήσεις Λογοθεραπείας & Μαθησιακών Ικανοτήτων

Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «Πυξίδα Γνώσης» αποτελεί μια σύγχρονη δομή, όπου με γνώμονα τις ανάγκες του κάθε ατόμου και με σεβασμό προς τη διαφορετικότητα του, προσπαθούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής αυτού και της οικογένειας του, καθώς και υποστήριξη στις απαιτήσεις της σχολικής κοινότητας στο μέτρο που αυτό είναι εφικτό.

Η Κυριακή 3 Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, τονίζοντας, αρχικά πως αυτό το Α στη λέξη ΑΜΕΑ δεν σημαίνει Αόρατοι άλλα Άτομα, όπως Εσύ και Εγώ.

Άτομα με ίσες ευκαιρίες στην υγεία και την εκπαίδευση, Άτομα που έχουν τις ίδιες δυνατότητες για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική εξέλιξη, Άτομα με ευαισθησίες, ικανότητες και ταλέντα.

Στην Πυξίδα Γνώσης γιορτάζουν αυτή τη μέρα και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου περιμένουνε τους γονείς για να συζητήσουν τις ανησυχίες τους σχετικά με τα παιδιά τους και προσφέρουν δωρεάν αξιολογήσεις μαθησιακών δυνατοτήτων και επικοινωνιακών δεξιοτήτων.

Επικοινωνήστε για να κλείσετε το ραντεβού σας τηλεφωνικά: 210 5986262 ή ηλεκτρονικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η δημιουργία και λειτουργία του Κέντρου έχει ως κύριο στόχο την έγκαιρη διάγνωση, το σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός εξατομικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος για τα παιδιά, τους εφήβους και τις οικογένειες τους.
Ώστε να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον όπου σε συνεργασία με την οικογένεια, το σχολείο και τους λοιπούς φροντιστές το άτομο θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει τις δεξιότητες του.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.