Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Πολύδροσο Φωκίδας

Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Ανατίναξαν ΑΤΜ στο

Στο Πολύδροσο της Φωκίδας χτύπησαν αυτή τη φορά οι ληστές των ATM.

Στις 3 ώρα τα ξημερώματα ανατίναξαν ATM τράπεζας που είναι στην πλατεία του Πολυδρόσου με την διοχέτευση αερίου και στη συνέχεια πήραν τις δύο κασετίνες και απομακρύνθηκαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας οι δράστες πήραν μαζί τους 42.000 ευρώ που ήταν μέσα στο ATM, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής μέσα στη νύχτα άκουσαν την τρομερή έκρηξη αλλά δεν πρόλαβαν να δουν τίποτα περισσότερο καθώς μέσα στο σκοτάδι οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που οι δράστες επεκτείνουν τη δράση τους στην περιοχή καθώς μέχρι τώρα είχαμε ανατινάξεις ATM στην περιοχή της Αταλάντης. Πηγή: ΑΠΕ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.