Πυροβολισμοί σε ληστεία περιπτέρου στο Αιγάλεω

Πυροβολισμοί σε ληστεία Πυροβολισμοί σε ληστεία

Δύο άτομα λήστεψαν περίπτερο στο Αιγάλεω τα ξημερώματα της Τετάρτης. Δεν δίστασαν μάλιστα να πυροβολήσουν. Οι δύο κουκουλοφόροι πήγαν στο περίπτερο και αρχικά απείλησαν με τα όπλα τους τον περιπτερά.

Αντιμέτωπος με αδίστακτους κακοποιούς που πυροβόλησαν εναντίον του, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσουν, βρέθηκε στις 4 τα ξημερώματα, υπάλληλος περιπτέρου στην συμβολή των οδών Θηβών και Κοραή στο Αιγάλεω. Δυο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και του άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Όταν κατά την διαφυγή τους επιχείρησε να τους ακολουθήσει, πυροβόλησαν μια φορά εναντίον του, χωρίς να τον τραυματίσουν. H αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.