Τζόκερ [κλήρωση 1957]: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί σημερα - Νέο Τζακ Ποτ

Τζόκερ [κλήρωση 1957]: Αυτοί Τζόκερ [κλήρωση 1957]: Αυτοί

Τζόκερ: Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 1957 του ΟΠΑΠ] και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν πάνω από 5.400.000 ευρώ.

ΟΠΑΠ: Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση Τζόκερ (1957) είναι οι εξής: 9, 34, 23, 19, 15 και Τζόκερ είναι ο αριθμός 20

τζοκερ 1957

Ο πιο συχνά εμφανιζόμενος αριθμός Τζόκερ είναι το 6

Ωστόσο, η συχνότητα εμφάνισης των αριθμών αυτών δεν αποτελεί ένδειξη ότι πρόκειται να κληρωθούν και μαζί. Στην πραγματικότητα, οι πιθανότητες να βγουν αυτοί οι αριθμοί σε ένα νικηφόρο συνδυασμό είναι ακριβώς οι ίδιες με οποιαδήποτε άλλη ομάδα 5+1 αριθμών.

Επιλογή των γενεθλίων των μελών της οικογένειάς σας ή των φίλων σας

Το να επιλέγει κανείς αριθμούς βάσει των γενεθλίων σίγουρα περιορίζει την γκάμα των αριθμών που μπορεί να χρησιμοποιήσει και, επίσης, αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στο παιχνίδι, οπότε ενδέχεται να χρειαστεί να μοιραστεί τα κέρδη του με άλλους νικητές που έχουν επιλέξει τους ίδιους αριθμούς.

Μια άλλη μέθοδος που υιοθετείται συχνά είναι να ψάχνει κανείς να βρει τους αριθμούς που δεν έχουν βγει τον τελευταίο καιρό. Η διαίσθησή μας μάς λέει ότι εάν κάτι δεν έχει συμβεί για αρκετό καιρό, τότε μάλλον πρόκειται να γίνει.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.