Έπιασαν τον 51χρονο απατεώνα που κυνηγούσαν εδώ και 5 χρόνια

Έπιασαν τον 51χρονο Έπιασαν τον 51χρονο

Σημειώνεται πως ο 51χρονος άντρας ελληνικής καταγωγής είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης σχεδόν 12 ετών από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας. 

Πιο συγκεκριμένα, του είχε αποδοθεί κατηγορία για απάτη με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας στις 10 Ιουλίου του 2013 και εδώ και πέντε χρόνια η Αστυνομία προσπαθεί να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει. 

Οι αστυνομικοί, λοιπόν, του τμήματος Ιστιαίας εντόπισαν τον φυγόποινο στα Λουτρά Αιδηψού όπου κρυβόταν και του πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας. Με δεδομένο ότι είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έξι ετών, 11 μηνών και δέκα ημερών, δόθηκε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα την εκτίσει.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.