Νέα δεδομένα για τον θάνατο του 34χρονου στα Τρίκαλα

Νέα δεδομένα για τον θάνατο Νέα δεδομένα για τον θάνατο

Τρίκαλα: Ανατροπή μυστήριο στο θάνατο του 34χρονου «από μέλισσα» – Δεν βρέθηκαν σημάδια από τσίμπημα

Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από το θάνατο ενός 34χρονου σωφρονιστικού υπάλληλου χθες (26/05) στα Τρίκαλα, καθώς τα νέα δεδομένα ανατρέπουν τις αρχικές πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει χάσει τη ζωή του από αλλεργικό σοκ που προκλήθηκε από τσίμπημα μέλισσας.

Φως στην αιτία θανάτου αναμένεται να ρίξει πλέον ο ιατροδικαστής, αφού όπως αποκαλύπτει το trikalaola.gr στη σορό του άτυχου άνδρα δεν βρέθηκε σημάδι από τσίμπημα, αλλά ούτε οίδημα στο λάρυγγα που να τεκμηριώνει το σενάριο του αλλεργικού σοκ.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 34χρονος βρισκόταν στο κτήμα της οικογένειας μαζί με τον πατέρα του. Επιστρέφοντας στο σπίτι, ο άτυχος άνδρας δεν παραπονέθηκε για κάποιο σύμπτωμα, ενώ λίγη ώρα μετά, ο πατέρας του τον βρήκε σωριασμένο στην αυλή του σπιτιού.

Από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και γι’ αυτό διατάχθηκε η προβλεπόμενη νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του πατέρα, το γιο του τον τσίμπησαν μέλισσες, καθώς δίπλα στο κτήμα υπάρχει ένα μελίσσι.

Ο ιατροδικαστής θα δώσει τη λύση του μυστηρίου

Παρ΄ όλα αυτά, σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρη Παρθένη δεν εντοπίστηκαν τσιμπήματα στο άψυχο σώμα του άτυχου νέου.

Μέχρι τώρα κανείς δεν μπορεί έτσι να γνωρίζει με σιγουριά τι συνέβη στον 34χρονο, ο οποίος εργαζόταν ως σωφρονιστικός υπάλληλος στις Φυλακές Γρεβενών.

Φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη.

Με πληροφορίες από trikalaola.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.