Σύλληψη 55χρονου Σκοπιανού για μεταφορά μεταναστών

Σύλληψη 55χρονου Σκοπιανού Σύλληψη 55χρονου Σκοπιανού

Στη σύλληψη 55χρονου υπηκόου πΓΔΜ, για μεταφορά παράτυπων μεταναστών, προχώρησαν, σε περιοχή της Δοϊράνης, αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Δοϊράνης.

Ο 55χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί φορτηγό και να μεταφέρει σε ρυμουλκούμενο τμήμα, συνολικά 11 αλλοδαπούς, με σκοπό τη μη νόμιμη έξοδο τους από τη χώρα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα οι 11 αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου. Το φορτηγό κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.